Carl M Lundh Salonger

 

Telefon: se våra salonger »
E-post: info@carlmlundh.se

Följ oss:
Instagram | Facebook

En peruk eller top piece – kan göra stor skillnad!

Carl M Lundh salonger vänder sig till två kundkategorier – privatpersoner, som söker en lösning för mer hår, samt sjukvården.

I sjukvården används peruker som tekniska hjälpmedel efter strålning eller cellgiftsbehandling. Peruker ordineras även vid totalt eller fläckvist håravfall, vid t.ex alopeci.

Alla våra salonger arbetar med produkter för både herr och dam och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Jönköping, Kalmar, Västerås, Örebro och Umeå. Av dessa ligger 4 salonger på sjukhus (i Lund, Göteborg, Örebro och Umeå) och erbjuder närhet och service för de kunder och patienter som behandlas på sjukhuset.

PERUKER

Carl M Lundh har över 100 olika perukmodeller, frisyrer, i sitt sortiment – i en mängd olika hårfärger. Det vanligaste fibret är syntetfiber, men de erbjuder även flera modeller i äkta hår eller i de unika fiberna V-Hair eller Cyberhair. Förutom ett brett sortiment av “färdiga” frisyrer/modeller – går det även att få peruken måttbeställd, dvs helt designad efter egna önskemål om storlek, frisyr, färg och hårlängd.

Top pieces & hårersättningar

Vårt andra stora produktsegment är top pieces och hårersättningar – för kvinnor och män som drabbats av tunnhårighet eller fläckvist håravfall. En hårersättningen eller top piece är en hårdel som effektivt döljer tunna partier och fungerar som ett naturligt komplement till det egna håret.

Headwears

Vi erbjuder vi ett brett urval av headwears – turbaner och sjalar – som är ett enkelt och snyggt komplement till din peruk. Gemensamt för våra headwears är sköna kvaliteter som känns bra och bekvämt på hjässan, allt för bästa komfort.